BADF

Beer Awards Digitaal Festival #BADF

#BADF, sinds 2012 een begrip in de bierwereld. Ieder jaar gaan we een stapje verder, een stapje gekker maar vooral keihard Beer Awards!

We hadden ooit het gekke idee om alle Belgische bieren die ooit ergens een prijs gewonnen hebben onder de aandacht te brengen. Dat is ons een hele tijd zo goed als gelukt maar dit idee hebben we laten varen omdat de prijzen én bierfestivals zich opstapelden en we het overzicht kwijt raakten wegens andere bezigheden.

Ondertussen is Beer Awards veel meer dan dat.
Ons Digitaal Festival is al een paar jaar een vaste naam in de digitale  bierwereld en jaarlijks wordt er reikhalzend naar uitgekeken.

#BADF20 is wegens gekende redenen niet doorgegaan, maar #BADF21 – ondanks corona nog steeds heerst – wél. En daar maken we heel binnenkort graag de winnaars van bekend! Noteer 15 februari 2022 dus in je agenda, dan reiken we vanaf 20u00 de prijzen uit op locatie in brouwerij Boon, live online bij jou thuis te volgen!

Hou onze social mediakanalen zeker in de gaten voor meer concrete info!

#BADF21 prijsuitreiking online event

De uitslagen van de voorbije 3 edities hebben we netjes opgelijst zodat je tegen de stemming van december de nodige inspiratie kan opdoen.

#BADF2019 #BADF2018 #BADF2017